skip to Main Content

Hé kinderen!

Wie vindt het nu niet leuk om lekker te spelen en te sporten?! De bossen in, het voetbalveld op of van de glijbaan in het zwembad? TeamFRL Waadhoeke weet hoe leuk jullie het vinden om in beweging te zijn. Daarom helpen we jou en je vrienden met spel en sport!

Dit kun je allemaal doen

Spelen en sporten

Beweeg jij wel eens?
Sommige kinderen zitten bij een sportclub. Anderen spelen in de tuin. En weer anderen fietsen heel ver naar school. Eigenlijk zijn dus alle kinderen wel eens in beweging. En dat is heel goed, weet je waarom?

Helemaal happy
Van spelen en sporten word je blij. Je kunt dan al je energie kwijt en kunt ook nog eens superleuke spelletjes spelen. Bij sommige sporten kun je zelfs prijzen winnen! Maar het allerleukste is dat je samen met vrienden en vriendinnen leuke dingen doet.

Bewegen met peuters
Een mooie en innovatieve manier om peuters op de peuteropvang kennis te laten maken met bewegen is ons project ‘Beweeghummeltjes’!  Lees hier verder over het project en hoe je mee kunt doen!

Even appen of mailen?

Soms zijn er kinderen die ons iets willen vragen. Of die een heel leuk idee hebben bedacht. Dat horen we natuurlijk supergraag! App of mail jij ons als jij ook iets kwijt wilt?!

Daniëlle Veenstra, Buurtsportcoach
06 82 70 84 50 / danielle@sportfryslan.nl

Naschoolse activiteiten (NSA)

Na schooltijd sporten vlakbij jou in de buurt. Dat is ontzettend leuk. Het is voor iedereen t/m 12 jaar. Ook voor kinderen die niet zo vaak sporten. Je kunt je opgeven via de kinderopvang als het bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

Kijk snel op de site van Kinderopvang Friesland en meld je aan!

Agenda voor kinderen:

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie.

@beweegteamwaadhoeke

Al meer dan 200 volgers op Insta!

Ben jij één van die 200?

Leuke sport- en spel ideeën

Niks missen...

…alles weten

Back To Top