skip to Main Content
Binnen Gym
Binnen Gym

Hee Hallo mijn naam is Daniëlle Veenstra. Ik werk sinds november 2018 bij TeamFRL Waadhoeke. Ik ben te vinden in Franeker. Daar ben ik vakleerkracht en buurtsportcoach. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de gymlessen op de basisscholen, maar ik werk ook met de doelgroep volwassenen en ouderen.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen op zijn/haar eigen niveau successen kan beleven met sporten en bewegen. Ik probeer mensen in hun kracht te zetten om ze zo te laten ontdekken waar ze goed in zijn en zicht te verbeteren op motorisch, sociaal en cognitief vlak. Plezier en een veilige omgeving zijn voor mij hier erg belangrijk in. Mijn werk is geweldig omdat het erg gevarieerd is. Zo organiseren we sportdagen voor 2000 leerlingen maar beweeg ik ook met dementerende ouderen en kleuters in een groep van 25 deelnemers.

Zelf voetbal ik al 20 jaar, ook doe ik aan fitness en hou ik van mountainbiken. Heb je een vraag over sport en bewegen? Mail of bel me gerust even dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen. Ow ja je herkent me aan het rode pakje, mijn blonde haar en mijn enthousiasme.

Je komt mij tegen op de volgende scholen:
IKC de Korendrager in Franeker

Back To Top