skip to Main Content
WalkingFootball
WalkingFootball
Lammert Waadhoeke
Jeu De Boules
Foto Shuffleboard
WalkingFootballLammert WaadhoekeJeu De BoulesFoto Shuffleboard

Lammert Harkema, sinds december 2011 werkzaam bij Sport Fryslân, en vanaf januari 2018 beweeg ik mij iedere dag met veel plezier als buurtsportcoach in Waadhoeke. Het is mijn passie om zowel uitvoerend als organiserend er voor te zorgen dat meer inwoners van onze gemeente een stap zetten naar een gezonder en bovenal actief leven! Mei-inoar aktyf!

Als buurtsportcoach zorg ik ervoor dat, met name de kwetsbare, inwoners in wijken en dorpen aansluiting zoeken en vinden bij beweegactiviteiten. En, indien nodig het creëren van nieuw aanbod voor de inwoners. Het kan gaan om kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen die bij een gemeente aankloppen of die in beeld zijn bij het gebiedsteam, wijken- en dorpencoördinatoren, ouderen- of jongerenwerkers, bijvoorbeeld omdat ze zich alleen niet redden in de maatschappij. Ook stimuleer ik sport- en beweegaanbieders om zich open te stellen voor nieuwe doelgroepen en begeleidt of adviseer hen hierbij.

Nog even over mij zelf, ik ben 34 jaar en woonachtig samen met mijn vrouw en dochter in Heeg. Naast mijn gezin vervult voetbal een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben in mijn vrije tijd actief als zaal-, veldvoetballer en trainer bij vv Workum. Ook volg ik sc Heerenveen op de voet en bezoek ik de thuiswedstrijden.

Mijn motto: “IT’S NOT WHETHER YOU GET KNOCKED DOWN, IT’S WHETHER YOU GET UP.”

Back To Top
Uniek sporten

Benieuwd naar de nieuwe subsidiemogelijkheden van het lokaal sportakkoord?

Lees dan snel verder over de verschillende subsidies.

Meer informatie