skip to Main Content

Hoi, ik ben Mark van Krimpen en vanaf de zomer van 2020 mag ik aan de slag als buurtsportcoach bij beweegteam Waadhoeke. Mijn passie voor sport&spel kan ik nu perfect combineren met mijn passie voor onderwijs, waar ik 15 jaar als meester werkzaam ben geweest. Met veel enthousiasme ga ik komend schooljaar 1 keer per week de gymlessen verzorgen op basisscholen in Achlum, Deinum, Sexbierum en Sint Anneparochie.

Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen zijn eigen mogelijkheden een leven lang plezier heeft in bewegen, van freerunnen tot wandelen en van jeu de boules tot rugby. Het geeft me veel energie om schoolkinderen hier op een uitdagende wijze in te onderwijzen en te begeleiden. Niet alleen motorisch, maar als het nodig is ook op sociaal-emotioneel gebied.

Samen met Esther en onze twee dochters Lieke en Vere wonen we op een prachtige plek in Berltsum. In mijn vrije tijd doe ik aan survivalruns en ga ik er graag met de mountainbike op uit. Dus lekker buiten in de natuur sporten. Ook ga ik graag sportieve uitdagingen aan zoals de Elfstedentocht steppen of per kano afleggen. Daarnaast ben ik in het voorjaar veel in het ‘land’ te vinden om samen met de boeren de weidevogels te beschermen. Ik hoop dat we elkaar snel zullen treffen en kijk uit naar een prettige samenwerking!

Je komt mij tegen op de volgende scholen:
IKC it Iepen Finster in Achlum
SWS Twaspan in Deinum
IKC de Skeakel in Sexbierum
CBS de Slotschool in Sint Annaparochie

Back To Top