skip to Main Content
Buiten Sporten
Buiten Gym
Buiten Skeeler
Buiten SportenBuiten GymBuiten Skeeler

Mijn naam is Remco Kooistra, sinds 2015 actief als buurtsportcoach in de regio het Bildt en later ook op meerdere locaties in Waadhoeke.
Door mijn werkzaamheden in het Bildt heb ik de bijnaam Plaatsyman gekregen. Dit omdat een collega van de Bildtse Slag mijn naam niet kon onthouden maar mij wel herkende aan mijn tattoo’s (de Plaatsys). In het schooljaar 2020/2021 ga ik weer volledig terug naar waar het voor mij allemaal begon, ’t Bildt. Ik ga lesgeven op de scholen van Sint Jabik, Nij Altoenae en Froubuurt.

Van jongs af aan ben ik al bezig met sporten en dan in het specifiek voetbal.
Ik heb een jaar gespeeld binnen de jeugd van een BVO en verder ben ik uitgekomen voor de voetbalverenigingen van Burdaard en Damwoude.
Door een aantal achtereenvolgende knieblessures staat het zelf voetballen op een lager pitje en ben ik sinds het afgelopen seizoen trainer van een tweede selectie op reserve 1e klasse niveau.
Naast sporten speel ik graag spellen, en dit doe ik om te winnen.
Zo doe ik mee aan de Friese Dartbond competitie en speel ik graag een spelletje online met vrienden. Ook spendeer ik graag tijd met mijn kleinste grote vriend Diek. Dit is onze zoon die op 06-06-2019 geboren is.

Je komt mij tegen op de volgende scholen:
CBS de Noordster in Nij Altoenae
OBS de Toverbal in Sint Annaparochie
De Twiner in Sint Jacobiparochie
SWS de Fierljepper in Vrouwenparochie

Back To Top