skip to Main Content

Gistermiddag zijn buurtsportcoach Gaby en verenigingsadviseur Jorick, samen met wethouder Caroline de Pee, op bezoek geweest bij verschillende sportaanbieders in de gemeente. Dit was bij een aantal van de Sportaanbieders in Waadhoeke die naast de reguliere lessen ook Uniek/aangepast sporten aanbieden. De sport wordt zo aangepast dat mensen met welke beperking dan ook, kunnen sporten!

Als eerst is langsgegaan bij Gezondheidscentrum Het Want. Zij bieden verschillende sporten aan op maat. Iedereen kan er terecht, van jong tot oud. Vervolgens werd doorgereden naar Berlikum. Bij Team Eijzenga mocht meegekeken worden tijdens de training van Marcel. Marcel heeft een visuele beperking, maar hij liet zien dat hij zich hierdoor niet laat tegenhouden. Wat een positiviteit! Als laatst werd doorgereden naar Welzijnscentrum voor Mens en Paard Klein Hermana in Minnertsga! Prachtig om te zien hoe de meiden daar helemaal in hun element waren! De paarden toverden een glimlach op het gezicht. En andersom om!

Kortom, een super mooie en inspirerende middag gehad. “Je kunt inderdaad meer dan je denkt!”

Wij helpen je graag op weg! Of je nu je een sporter bent, sporter kent, of Uniek sporten wil aanbieden als sportaanbieder.

Neem dan contact op met Gaby!

Back To Top