skip to Main Content

Per 16 september 2020 zijn Stefan en Bruno aan hun stage begonnen, zij stellen zichzelf op deze wijze graag aan jullie voor.

Hoi! Mijn naam is Stefan Mekking, ik ben 21 jaar en ik woon in Sneek. In mijn vrije tijd voetbal ik bij ONS Sneek 2 en ben ik technisch coördinator van de O9 teams van Sneek Wit Zwart. Ik werk als winkelmedewerker bij de Lidl in Sneek. Daarnaast heb ik als hobby’s gamen en fitness. Sporten is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven omdat ik er vaak zelf of met anderen mee bezig ben. Ik word enthousiast van het motiveren van anderen waardoor ik veel motivatie haal uit de opleiding. Dit jaar zit ik in jaar 2 van Sportkunde en kijk ik er erg naar uit om door middel van de opleiding en stage er achter te komen of het beroep van buurtsportcoach bij me past. Ik heb er in elk geval erg veel zin in om stage te gaan lopen bij beweegteam Waadhoeke!

Hallo! Mijn is Bruno de Oliveira, ik ben 21 jaar en ben woonachtig in St.-Annaparochie. Momenteel zit ik net als Stefan in het tweede jaar van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat sporten voor mij centraal staat. Zelf beoefen ik de sporten: Voetbal, fitness, hardlopen en af en toe doe ik mee aan een rugby training. Mijn vrienden hebben altijd pech wanneer ze met mij ergens naar toe gaan. Want in de kofferbak van mijn auto zit van alles om hen uit te dagen voor een potje badminton of voetbal. Naast al het sporten werk ik op een buitenschoolse opvang (IKC Terasa) als pedagogische medewerker sport, spel en bewegen. Ik zorg ervoor dat de kinderen naast het spelen ook kunnen deelnemen aan een specifiek beweegprogramma. Ik heb er erg naar uit gekeken om dit schooljaar stage te mogen lopen bij het beweegteam Waadhoeke. Sinds het eerste gesprek met Lammert heb ik meteen het gevoel gehad dat ik tijdens deze stage de eerste stappen kan zetten tot een kundige sportprofessional.

Gedurende de stage, houden wij ons bezig met het optimaliseren van het sport- en beweegklimaat op en rond zes basisscholen binnen de gemeente. De vraag hoe het huidige beweegaanbod kunnen verbeteren staat daarbij centraal. Wij zullen na de eerste periode ook veel in contact zijn met de betreffende basisscholen en indien mogelijk af en toe ondersteunen bij andere beweegactiviteiten van het team. Wij worden gedurende onze stage begeleid door Lammert Harkema.

Back To Top
20220920-0003

Een cadeautje voor alle sportclubs in Waadhoeke e.o.

Ja je leest het goed! Gratis opleidingen, cursussen, trainingen, workshops en nog veel meer. Om leren en ontwikkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er dit keer ook meerdere online workshops waar je voor kunt kiezen.

Lees meer