skip to Main Content

Mijn naam is Desiree Bouma, 24 jaar oud en woon in Harlingen. Ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij TeamFRL Waadhoeke. Na de Academie voor Lichamelijk opvoeding te hebben afgerond, werk in met veel plezier binnen de gemeente Waadhoeke. Voorafgaand aan dit werk heb ik door middel van stages ervaring opgedaan binnen het onderwijs en met veel verschillende doelgroepen gewerkt. Ik heb ervaring opgedaan in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Door alle ervaring die ik heb opgedaan ben ik erachter gekomen dat het basisonderwijs het beste bij mij past en sta ik te springen om mijn passie voor sport en bewegen over te brengen op de kinderen. Naast de motorische ontwikkeling binnen mijn lessen vind ik plezier ook enorm belangrijk.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag sportief bezig. Zo ben ik meerdere keren per week te vinden in de fitness en op de voetbal velden van zmvv Zeerobben in Harlingen.

Komend schooljaar kunnen jullie mij tegenkomen op verschillende basisscholen, hier verzorg ik de gymlessen voor alle groepen. Je komt mij tegen op de volgende scholen:
KBS de Kabas in Franeker
IKC de Korendrager in Franeker
SWS de Syl in Oude Bildtzijl
SO it Twalûk in Franeker

Back To Top