skip to Main Content

Mijn naam is Gaby Stienstra, 27 jaar oud en ik woon in Leeuwarden. Ik werk sinds 2020 als buurtsportcoach in de gemeente Waadhoeke. Jullie kunnen mij tegen komen op verschillende basisscholen, hier verzorg ik de gymlessen voor alle groepen. Ik ben heel erg blij dat ik in deze gemeente mag werken, want hier is mijn enthousiasme voor het bewegingsonderwijs heel wat jaren geleden begonnen. Ik voel me erg thuis in het basisonderwijs. Het leuke aan het basisonderwijs vind ik dat de kinderen super enthousiast worden van de gymles, dit zorgt bij mij voor veel energie. Ik vind het interessant om te zien hoe kinderen zich motorisch, maar ook sociaal ontwikkelen in de basisschooltijd en het daagt mij uit om hier op een spelenderwijze manier op in te spelen.

Naast het verzorgen van de gymlessen houd ik me bezig met de doelgroep ‘aangepast sporten’. Aangepast sporten is er voor iedereen met een beperking. Naast dat ik de doelgroep erg interessant vind, daagt het mij uit om binnen de Waadhoeke samen met andere partijen iets voor de doelgroep te gaan betekenen.

In mijn vrije tijd zit ik niet vaak stil. Ik ben graag sportief bezig, net als veel andere collega’s vind ik het ook heerlijk om te voetballen. Sinds kort ben ik te vinden op de voetbalvelden bij V.V. Mildam.

Je komt mij tegen op de volgende scholen:
CBS Eben Haezer in Menaam

Back To Top