skip to Main Content

Jorick de Haan, aangenaam! Sinds 1 februari ben ik werkzaam als Verenigingsadviseur. Een sportvereniging kan bij mij terecht met werkelijk alle vragen over het reilen en zeilen van een sportvereniging.

Denk hierbij aan enerzijds ondersteuning van korte duur, zoals het ondersteunen bij een budgetaanvraag uit het nog steeds gevulde potje van het Lokaal Sportakkoord voor een sportstimulerende activiteiten, of een gouden tip voor een gratis cursus/opleiding voor jouw trainers/vrijwilligers via de Sportakkoord-services.

Anderzijds is er ook ondersteuning mogelijk bij complexe vraagstukken en langere ondersteuningstrajecten, zoals bijvoorbeeld een lokale samenwerking, beweegaanbod voor een nieuwe doelgroep of het oplossen van een structureel tekort aan vrijwilligers of sponsoren.

Over mij; ik ben woonachtig in Groningen en ik hou van sportieve en sociale activiteiten. Als dat gecombineerd kan worden dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Verder ben ik al een aantal jaren actief als hoofdtrainer van VV Glimmen in de (Groningse) 3e Klasse zaterdag. Ik ben zelf regelmatig in de sportschool te vinden, en voetbal of squash ook wel eens. Daarnaast veeg ik wekelijks mijn vrienden van het bord met een potje darts.

Ben ik binnenkort welkom op jouw club? Bel of mail gerust!

Back To Top
20220920-0003

Reservering geopend voor Theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!'

Het eerste (gratis) uitje van 2023 is voor jullie geregeld! Op vrijdag 10 februari 2023, 19.30 tot 20.45, komt de voorstelling 'Dat Schiet Lekker Op Zo!' naar de Koornbeurs in Franeker. Met wie gaan jullie heen?

Reserveren