skip to Main Content

Mijn naam is René Paauw, ik ben 28 jaar oud en ik woon in Leeuwarden. Afgelopen 2 heb ik als sportdocent gewerkt bij Sportbedrijf de Fryske Marren. Dit jaar ga ik als buurtsportcoach aan de slag in het beweegteam van de Waadhoeke. Ik zal voornamelijk gymlessen geven op de basisscholen. Daarnaast zal ik met de rest van het beweegteam gaan samenwerken aan de sportprojecten binnen de gemeente.

Zelf hou ik ook erg veel van sport. Ik voetbal bij SC Stiens in het eerste. Daarnaast ben ik assistent trainer bij Cambuur O14 en hoofdtrainer bij VBS O11. Ook geef ik nog bootcamptraining. Het liefst ga ik ieder jaar op skivakantie en beoefen ik in de zomerperiode veel watersporten. Als ik niet aan het sporten ben, vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd af te spreken met vrienden en leuke dingen te doen.

Ik heb erg veel zin om mij inzetten voor deze gemeente en kijk uit naar de samenwerkingen!

Je komt mij tegen op de volgende scholen:
OBS Lyts Libben in Berltsum
CBS it Anker in Dronryp
IKC Sint Radbodus in Dronryp
OBS de Romte in Dronryp
SWS de Syl in Oude Bildtzijl

Back To Top
20220920-0003

Reservering geopend voor Theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!'

Het eerste (gratis) uitje van 2023 is voor jullie geregeld! Op vrijdag 10 februari 2023, 19.30 tot 20.45, komt de voorstelling 'Dat Schiet Lekker Op Zo!' naar de Koornbeurs in Franeker. Met wie gaan jullie heen?

Reserveren