skip to Main Content
Binnen Gym Korf
Binnen Gym Korf

Ik ben Richard Sonneveld, woonachtig in Kollum en ben sinds 2015 als buurtsportcoach actief. Eerst in de het voormalige Bildt en na de fusie van de gemeente ben ik voornamelijk te vinden in Franeker. Van jongs af aan ben ik altijd sportief geweest, heel veel gevoetbald maar ook wielrennen in de bergen en schaatsten.

Het mooie aan sport is dat het je mee neemt in een hele andere belevingswereld. Hoe mooi is het om naar een sportactiviteit toe te werken en vooral er naar toe te leven. Je verlegt je eigen grenzen en je ontwikkelt je, je voelt je goed. Het brengt mensen samen en het kan je in je eigen wereld brengen, los van alles en iedereen. Het grote plezier van sporten.

Dit grote sport plezier gun ik iedereen en vormt mijn drive veer voor het organiseren van sportactiviteiten. Het liefste werk ik met kinderen en studenten omdat ze zo enthousiast zijn en ze veel leren, je kunt ze iets mee geven voor het leven. Daarnaast haal ik ook veel voldoening uit het werken met de nieuwkomers in ons land. Waar we niet dezelfde taal spreken, spreken we wel dezelfde sporttaal. Voor als je veel hebt mee gemaakt en achter moet laten en je een weg moeten vinden in een nieuwe cultuur is de sport een heel mooi instrument.

Je komt mij tegen op de volgende scholen:
OBS de Opslach in Franeker
CBS de Toermalijn in Franeker

Back To Top